Entry-header image

Politika privatnosti

Tko smo mi

Naša web adresa je: https://hotel-kraljevica.hr/.

Naziv tvrtke: Dalmont d.o.o.
Zastupnik: Dejan Knez
Telefon: 0551281250
Email: [email protected]
OIB: 84082252145
Adresa: Banj 52, Kraljevica

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkog agenta preglednika kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz stvoren iz vaše e-mail adrese (također nazvan hash) može biti dostavljen Gravatar usluzi kako bi se provjerilo koristite li je. Politika privatnosti Gravatar usluge dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika bit će vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako učitavate slike na web stranicu, trebali biste izbjegavati učitavanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući sve podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete se odlučiti za spremanje vašeg imena, e-mail adrese i web stranice u kolačiće. To je za vašu praktičnost kako ne biste morali ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i uklanja se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo spremili vaše podatke za prijavu i odabire zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite iz svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

S kim dijelimo vaše podatke

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-mail za poništavanje.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se neograničeno. To je zato kako bismo mogli automatski prepoznati i odobriti sve daljnje komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje držimo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam pružili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje držimo o vama. To ne uključuje podatke koje smo obvezni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje se šalju vaši podaci

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Kontakt informacije

Za sve upite vezane uz privatnost, možete nas kontaktirati na:

Naziv tvrtke: Dalmont d.o.o.
Zastupnik: Dejan Knez
Telefon: 0551281250
Email: [email protected]
OIB: 84082252145
Adresa: Banj 52, Kraljevica

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Primjenjujemo razne sigurnosne mjere kako bismo održali sigurnost vaših osobnih podataka kada unosite, šaljete ili pristupate svojim osobnim podacima.

Koje postupke imamo u slučaju kršenja podataka

U slučaju kršenja podataka, imamo postupke za brzo rješavanje i ublažavanje svake potencijalne štete. Obavijestit ćemo pogođene korisnike i nadležna tijela prema zakonskim zahtjevima.

Od kojih trećih strana primamo podatke

Ne primamo nikakve podatke o korisnicima od trećih strana.

Automatizirano odlučivanje i/ili profiliranje koje radimo s korisničkim podacima

Ne koristimo automatizirano odlučivanje niti profiliranje s korisničkim podacima.

Regulatorni zahtjevi industrije za otkrivanje podataka

Pridržavamo se važećih propisa o zaštiti podataka i industrijskih standarda kako bismo zaštitili korisničke podatke i osigurali usklađenost sa zakonskim zahtjevima.